Originariamente inviato da Hrhrhr

аре гълтай валиума и заспивай
 утре като станеш дано вече не си в мензис и си се осъзнал колко много се вживяваш в една игра :P

утре като станеш дано вече не си в мензис и си се осъзнал колко много се вживяваш в една игра :P

dude... did you mean FoA? or this is only a momentum amnesia. I belive about somethink - in bulgaria we are 8 milions 25% of people is idiots in russia you are 50-60 .. 100 milions? where the idiots is more? :P take all idiots from aliance with you and I will be a realy happy man.
 hehe.. ask Krokodil 
 lol.. or even kode..

don't u think so ?

както обикновенно някой малък човек от голяма нация се мисли и той за голема работа аз не знам руски и си превеждам максимално 60% от всичко което си казал но щом ти не ми пишеш на англииски не виждам защо аз да пиша на англииски това е правило номер 1 винаги при мене. а да не говориме че въобще не сте ни саседи :P земи карта и виш къде сме ние. 
 ваще лол.. 
) и кого она учить будет ?
 море совсем небольшое и при этом общее.. границы наши там не менее протяжённые чем у Болгарии и ещё раз напишу.. 15 лет назад ( раз уж учить историю предлагают) наши границы были протяжённостью почти что бля до болгарии самой.. 
 МНОГО! 

и стилфера-мага ) но и ими порой он мог пользу приносить - но в ряде случаев не мог 

Commenta